Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Svensk seger i Sopot

(2017-04-23 19:24)
Niklas Lindbäck visade sin klass i Sopot, Polen och vann den tvåstjärniga klassen vid CIC 2* med EM-hästen Cendrillon. I den trestjärniga klassen var Anna Freskgård främsta svensk med hästen Box Qutie och tia.
 
Formen är stark hos Henrik von Eckermann. Fyra i Grand Prix-hoppningen i Antwerpen med Cantinero ger mersmak. Segrade gjorde tungt meriterade britten Michael Whitaker med Jb´s Got Stuff.
 
Vilken fullträff för Anita Johnsson med Dear Friend i Waregem. Seger i küren i Grad 1 och vinnare hos alla fem domarna med dryga 76 procent!
 
Hoppningens TR-nämnd har förtydligat en regel kring unghästkval. Regeln innebär att vissa ryttare på 1,40-nivå och högre inte behöver kvala om unghästar som redan kvalat med andra ryttare.
 
Värnamobygdens Ryttarförening söker ridlärare på 80% helst med SRL-utbildning (alt motsvarande).
 
Fredrik Persson behöll sin elfteplats efter precisionskörningen. En stabil svensk insats av fyrspannsekipagen. Axel Olin 15:e och Johan Dengg 19:e ekipage är ett bra facit efter första internationella tävlingen.
 
Svenska hopphästar presterar internationellt. Nu är det dags för dig som är intresserad av att din häst ska få chansen vid unghäst-VM i Lanaken, Belgien 21-24 september, att ta del av kriterierna för uttagning.
 
Clarebergs Ridklubb  söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten.
 
Din ridklubb missar väl inte chansen att söka Idrottslyftet? 30 juni är sista ansökningsdag! Här får du en dos inspiration från Växjöortens Fältrittklubb och Sollentuna Ridklubb.
 
För ett par veckor sedan träffades parakommittén i Linköping för årets första möte. På agendan stod bland annat en ny guide för tävlingsarrangörer.
 
Efter två fullsatta förställningar har det nu blivit dags för Patrik Kittel Dressage Tour att göra vårens sista stopp den 6 maj i Göteborg. Passa på, köp en biljett och addera såväl kunskap som inspiration under en av de första dagarna i maj.
 
Till helgen är det dags för det andra kvalet i Lövsta Future Challenge Dressage. Hela 42 ekipage är anmälda till de båda avdelningarna, ett gott vårtecken för svensk dressyr. Utvecklingen sedan Lövsta Future Challenge Dressage startade är tydlig,...
 
Efter helgens fjärde och femte omågng i SM i inverkansridning har det blivit skifte i toppen i två kategorier. Nya ledare är Thea Gånehed, Billdals RK – Florina i kategori B och Pontus Wettersten, Halmstads FK – Poetics Fluora i kategori D.
 
Nu är första omgången i alla tio grupper i Ridsportallsvenskan division klara. Näsets RS, Bollnäs R, Enköpings RK, Karlslunds RS, Kumla RK, Ölands RF, Nääs HF, Halmstads FK, Munka Ljungby RK och Lunds CRF är premiärsegrare.
 
Det har blivt flera svenska placeringar vid de trestjärniga hoppningarna i belgiska Lanaken i helgen. Bäst har det gått för Angelie von Essen med två segrar i 1.50-klasser.
 

 Tingsryds Rid&Körklubb

Mårslycke 21

362 91 Tingsryd

Kansli 0477-10480

This is a mailto link

Ridskolan 0477-318 40

This is a mailto link


 f_logo

Våra Sponsorer

borjes tingsryd

 

V-Plast_

hastak nya log


Swedbank

 

nelsongarden_green

Logo Ronneby Maskinaffär

Edbergs-Transport-logo

 

Korpalycke logga

LBC logga

logo rolf eriksson

 

 

linderLogo1

Logga JGALogga JGA

Logga JGAlogga kommunen

holtab

BJS-logga-nummer (2)

Liljegrens logga med nr

 

agria_djurforsakring_200

autoverkstaden-logoautoverkstaden-logo

Logga JGA

 

Carlqvist Bil AB

G.Gustavssons åkeri i Vislanda

Karlssons Hovvård

Mojes Hovslageri

Orraryds Gård

Horserail Scandinavia AB

RW Försäljning

 

 

Postadress:
Tingsryds Rid O KK - Ridsport
Mårslycke 21
36291 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 0477-10480, +4672-5578899
Fax: 0477-55131
E-post: This is a mailto link

Se all info