Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Taggad för ridskolehöst?

(2016-08-25 16:48)
Har du fått silverfeeling efter OS eller längtar du kanske till stillheten och gemenskapen i stallet? Våra 462 anslutna ridskolor är öppna för alla, hela livet, oavsett vilket mål du har.
 
För att uppmuntra unga ledare inom ridsporten har den Centrala Ungdomssektionen instiftat två stipendier, till Årets Ungdomssektion och Årets Ungdomsledare. Nu är det dags att nominera era duktiga ungdomar till stipendier 2016!
 
Bertram Allen, den snabbridande, skicklige irländaren som åkte hem med inte mindre än tre vinnarbilar från Sweden International Horse Show förra året, kommer tillbaka till evenemanget och Friends Arena i år också. Bertram Allen är den förste av ni...
 
Det blev inga fler framskjutna placeringar för de svenska ponnyryttarna under söndagen.
 
Nedräkningen har börjat inför FEI EM i Ridsport Göteborg 2017. Om bara ett år, 21-27 augusti 2017, samlas Europas bästa ryttare och kuskar i Göteborg för att göra upp om medaljerna i spännande tävlingar på arenor och i stan.
 

Ponny-EM söndag

(2016-08-20 22:30)
Ponny-EM i Danmark fortsätter på söndagen med fälttävlans banhoppning, kürfinal i dressyr och hoppningens individuella final.
 
Svenska laget i fälttävlan är borta från EM sedan både Selma Hammarström och Patricia Hallberg utgått på terrängbanan. Ebba Christensson och Timbacktoo klarade terrängen felfritt på hinder med tidsfel och slutade på en 25 plats efter banhoppningen.
 
Linnéa Holmgren var bäst av svenskarna  och slutade oplacerad på tionde plats, efter en fin ritt i söndagens kür. Clara Egholm Hebsgaard slutade på sjuttonde plats.
 
Ponny-EM i dressyr, fälttävlan, hoppning avgjordes i Danmark 17-21 augusti. HÄR hittar du bilder, rapporter och resultat.
 
Nationshoppningen är avslutad och det blev en silvermedalj i danska Vilhelmsborg för  det svenska laget!
 
Fälttävlansdressyren i Ponny-EM blev inte riktigt vad svenska ryttarna och lagledningen hade hoppats på.
 
Lövsta Gårds Ridskola, Huddinge, i samarbete med Lövsta Gårds Ridklubb, söker ridlärare. 75-100% tjänstgöring, helst med utbildning lägst Level 1.  Tillträde i september 2016.
 

Svenska hopplaget i topp

(2016-08-19 07:29)
På torsdagen gick det jättebra för de svenska hoppryttarna på Ponny-EM i Vilhelmsborg. Inför fredagens nationshoppning börjar svenska laget med 0 fel.
 
Det svenska dressyrlaget med Linnea Holmgren, Clara Egholm Hebsgaard, Ebba Nilsson och Victoria Wåhlin, red in på en femteplats nationstävlingen på Ponny-EM.
 
På tisdagen hoppade EM-ekipagen i hoppning en bana med nio hinder varav en kombination och en vattengrav. Laget fick totalt 10 minuter att fördela och Julia Hallberg/Zabrino inledde med att hoppa hela rundan.
 

 Tingsryds Rid&Körklubb

Mårslycke 21

362 91 Tingsryd

Kansli 0477-10480

This is a mailto link

Ridskolan 0477-318 40

This is a mailto link


 f_logo

Våra Sponsorer

borjes tingsryd

 

V-Plast_

hastak nya log


Swedbank

 

nelsongarden_green

Logo Ronneby Maskinaffär

Edbergs-Transport-logo

 

Korpalycke logga

LBC logga

logo rolf eriksson

 

 

linderLogo1

Logga JGALogga JGA

Logga JGAlogga kommunen

holtab

BJS-logga-nummer (2)

Liljegrens logga med nr

 

agria_djurforsakring_200

autoverkstaden-logoautoverkstaden-logo

Logga JGA

 

Carlqvist Bil AB

G.Gustavssons åkeri i Vislanda

Karlssons Hovvård

Mojes Hovslageri

Orraryds Gård

Horserail Scandinavia AB

RW Försäljning

 

 

Postadress:
Tingsryds Rid O KK - Ridsport
Mårslycke 21
36291 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 0477-10480, +4672-5578899
Fax: 0477-55131
E-post: This is a mailto link

Se all info