Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Sju fall av mjältbrand har konstaterats hos nötkreatur på bete vid Omberg i Östergötland. En häst har också avlidit i sjukdomen.
 
Svenska Ridsportförbundets Tävlingssektion hade ett tvådagars möte i juni.
 
Prideparaden under Stockholm Pride är en färgsprakande manifestation för alla människors lika värde. Svenska Ridsportförbundet bjuder nu in alla distrikt, föreningar och enskilda medlemmar att tillsammans med Svenska Ridsportförbundet och Svensk...
 
Ryttarutveckling står högt upp på agendan hos Svenska Ridsportförbundet. Just nu är ansökan öppen till utvecklingsprogrammet på Nivå 3, där cirka 40 ryttare får värdefullt stöd för att komma vidare i sin sportsatsning. Vi har förlängt ansökningsti...
 
Marks Ridklubb söker Ridskolechef/ridlärare.
 

Inget VM i Kanada 2018

(2016-07-22 20:08)
Det blir inget samlat VM i Bromont, Kanada, 2018. Det meddelade FEI, det internationella ridpsortförbundet, på fredagen.
 
Då vår ridskolechef/ridlärare går på mammaledighet i höst, söker vi en vikarierande  ridlärare i minst ett år.
 

Information om ridhjälmar

(2016-07-20 08:30)
I november 2014 tog EU-kommissionen ett beslut om ridhjälmar som påverkar tillverkare, grossister, återförsäljare och ryttare. Standarden för test av ridhjälmar drogs tillbaka. I väntan på en ny standard gäller övergångsregler. Konsumentverket ger...
 

Sommartider på kansliet

(2016-07-19 08:30)
Under vecka 27-30 är det begränsad bemanning på kansliet, Sportavdelningen har jourtelefon på förmiddagarna och Shopen är stängd.
 
Häst&Ryttare är Svenska Ridsportförbundets medlemstidning och kommer i brevlådan till förbundets medlemmar. Vi vill gärna veta vad du tycker om medlemstidningen. Välkommen att delta i Häst&Ryttares läsarundersökning genom att svara på några frågor.
 
Ridklubben i Grästorp har gått på knock direkt i årets Ridborgarmärkeskamp. För andra gången i rad vinner de etappriset. 
 
Diarado, efter Diamant de Semilly, och Fürstenball, efter Fürst Heinrich, vann Folksams hingstpris under Falsterbo Horse Show.
 
Rolf-Göran Bengtsson är kung i Falsterbo. Publiken jublade och och hingsten Clarimo Ask tog glädjeskutt under ärevarven efter segern i Longines Grand Prix. Det var ju Clarimos största seger tillsammans med Rolf-Göran. Rolf-Göran tackade sin publik...
 

Minna Telde vann küren

(2016-07-10 17:06)
En strålande glad Minna Telde kunde ta täten på prisutdelningen i söndagens Grand Prix Kür i Falsterbo. På fantastiska Isac red hon ihop 76,10 procent. Tvåa blev Mads Hendeliowitz och trea Emilie Nyreröd.
 
Maria Gretzer var väldigt stolt efter segern i Folksam Scandinavian Open, 6-årsfinal, med stora stoet Fecybelle. - Jag har ett budskap. Jag vann för att jag lagt så mycket tid på markatbetet.
 

 Tingsryds Rid&Körklubb

Mårslycke 21

362 91 Tingsryd

Kansli 0477-10480

This is a mailto link

Ridskolan 0477-318 40

This is a mailto link


 f_logo

Våra Sponsorer

borjes tingsryd

 

V-Plast_

hastak nya log


Swedbank

 

nelsongarden_green

Logo Ronneby Maskinaffär

Edbergs-Transport-logo

 

Korpalycke logga

LBC logga

logo rolf eriksson

 

 

linderLogo1

Logga JGALogga JGA

Logga JGAlogga kommunen

holtab

BJS-logga-nummer (2)

Liljegrens logga med nr

 

agria_djurforsakring_200

autoverkstaden-logoautoverkstaden-logo

Logga JGA

 

Carlqvist Bil AB

G.Gustavssons åkeri i Vislanda

Karlssons Hovvård

Mojes Hovslageri

Orraryds Gård

Horserail Scandinavia AB

RW Försäljning

 

 

Postadress:
Tingsryds Rid O KK - Ridsport
Mårslycke 21
36291 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 0477-10480, +4672-5578899
Fax: 0477-55131
E-post: This is a mailto link

Se all info