Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Peder Fredricson, Jerringprisvinnaren, är tillbaka med besked på tävlingsbanorna efter sin sjukfrånvaro. Seger i Arezzo, Italien, i torsdagens högsta klass. Det med H&M Zaloubet.
 
Sveriges bästa hopplag laddar för allsvensk säsongsstart. Nästa helg kliver 40 taggade lag in i elden i Folksam Elitallsvenska, med sikte på SM-medaljer och ökade prispengar. Ett av dessa är nykomlingen Åby Ridklubb från Östergötland. Målet är hög...
 
Bålsta Ridskola i samarbete med Bålsta Ridsportförening söker timanställd ridlärare.
 
Första tillfället för Terrängmönstring är på Össjös bana alternativt Strömsholms bana lördag 13/5. OBS juniorer, OBS ponny, U25 och seniorer med godkänt resultat i CIC** är välkomna.  De som varit med tidigare har företräde men även nya är välkomn...
 

Ydre RK söker ridlärare

(2017-03-22 08:52)
Ydre Ridklubb söker ridlärare för timanställning eller eventuellt tjänst.
 

"Det blev enorm skillnad"

(2017-03-20 16:33)
Tack vare Leksands Knäckebröd fick dressyrens U25-ryttare en minst sagt matnyttig landslagsträning på Strömsholm. Alva Lander berättar om hur hon upplevde träningshelgen den 18-19 mars.
 

Ungdomarnas helg i Paris

(2017-03-19 18:00)
De yngre ryttarnas framgångar fortsatte i Grand Palais i Paris på söndagen. Den avslutande Grand Prix visade sig däremot bli ett riktigt kraftprov med bara tre ekipage till omhoppning.
 
Jens Fredricson uppmanar till positiva tankar och enkla förberedelser - allt för att lyckas inne på hoppbanan. Under en miniclinic på Strömsholms vårmeeting för ponny, delar han med sig av sina bästa tips på förberedelser innan startsignalen går.
 
Strömsholms Ridsportförening tog emot Folksam Ponnyallsvenska för första omgången i Zon Nord på lördagen.
 
För dig som är Ungdomsledare i föreningen finns nu två fördjupningskurser, Styrelseproffs och organisation samt Ledarskap. Båda hålls som helgkurser i april månad i Eskilstuna och möjliggörs av Hästsportens Ungdomssatsning och Folksam.
 
Riksidrottsförbundet och Bris inleder samarbete för att öka kunskap och stärka barns rättigheter inom idrotten. Idrottsledare ska få bättre kunskap om barnrätt, och Bris om idrottsrörelsen, allt med syftet att skydda och stötta aktiva barn. Det...
 

Bokslutet för 2016 klart

(2017-03-17 13:00)
Svenska Ridsportförbundets bokslut för koncernen visar, med en omsättning om 104 miljoner kronor, ett positivt resultat på drygt två miljoner för 2016.
 

Tre nya medlemsföreningar

(2017-03-17 12:18)
Vi hälsar Föreningen Hässleholm Voltige, Lommabuktens Ryttarförening och Isengårds Ryttarförening, alla tillhörande Skånes Ridsportförbund, välkomna som nya medlemsföreningar inom Svenska Ridsportförbundet. 
 
I veckan har den fjärde träffen hållits för ryttarna i utvecklingsprogrammet Ryttarutveckling nivå 3, Svenska Ridsportförbundets stora sportsatsning som möjliggörs av Folksam. 
 
I helgen, 17-19 mars, är det dags för vårmeeting hos Strömsholms Ridsportförening. Helgen bjuder bland annat på laghoppning i första omgången av Folksam Ponnyallsvenska zon Nord. Det har också blivit dags för den andra kvalomgången i ponny-SM,...
 

 Tingsryds Rid&Körklubb

Mårslycke 21

362 91 Tingsryd

Kansli 0477-10480

This is a mailto link

Ridskolan 0477-318 40

This is a mailto link


 f_logo

Våra Sponsorer

borjes tingsryd

 

V-Plast_

hastak nya log


Swedbank

 

nelsongarden_green

Logo Ronneby Maskinaffär

Edbergs-Transport-logo

 

Korpalycke logga

LBC logga

logo rolf eriksson

 

 

linderLogo1

Logga JGALogga JGA

Logga JGAlogga kommunen

holtab

BJS-logga-nummer (2)

Liljegrens logga med nr

 

agria_djurforsakring_200

autoverkstaden-logoautoverkstaden-logo

Logga JGA

 

Carlqvist Bil AB

G.Gustavssons åkeri i Vislanda

Karlssons Hovvård

Mojes Hovslageri

Orraryds Gård

Horserail Scandinavia AB

RW Försäljning

 

 

Postadress:
Tingsryds Rid O KK - Ridsport
Mårslycke 21
36291 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 0477-10480, +4672-5578899
Fax: 0477-55131
E-post: This is a mailto link

Se all info