Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


 

Sunda solvanor i sommar

(2016-07-18 12:00)
 
 
 
Gustav Fridolin och regeringen måste ta ansvar för att alla barn får möjlighet till en bättre hälsa. Utöka idrott och hälsa i skolan med 100 timmar och ge dessutom eleverna 60 minuter rörelse per dag så får vi ett starkare Sverige.
 
 
 
Är du lägersugen eller känner du någon som kanske är det? Tipsa i så fall om vårt Summercamp som hålls 6-7 augusti i Gislaved där barn och ungdomar mellan 7-14 år får prova på volleyboll, handboll, sportdykning, judo och golf. Anmälan senast 7 juli.
 
Har du koll på de nya deklarationspunkterna? Juridiska personer har fått nya deklarationstidpunkter för inlämnande av inkomstdeklarationen. Numera ska bl.a. aktiebolag och ideella föreningar lämna sin inkomstdeklaration vid en av fyra fastställda tid
 
 
Mullsjö IF:s landslagsfotbollsskola är sedan många år en populär sommaraktivitet för killar och tjejer i 7-13 års ålder. Årets fotbollsskoa på Gruveredsvallen lider mot sitt slut, men de drygt 80 deltagarna som är med, har haft två lärorika veckor.
 
Welcome to Sweden är ett projekt som består av åtta nyanlända tjejer och killar, som en gång i veckan träffas för att göra olika aktiviteter. Jörgen Larsson, som är ansvarig för projektet, startade den här satsningen för att hjälpa de nyanlända.
 
Integrera Mera bjuder, tillsammans med Smålandsidrotten, Jönköpings kommun och Röda Korset in er till att delta på Fritidsmässan för integration, som går av stapeln lördagen den 10 september i Idrottshuset i Jönköping.
 
31 675 medlemmar i idrottsföreningar i Jönköpings, Kalmar och Kronobergs län har nu en rökfri idrottsanläggning. Ett av de övergripande folkhälsomålen är att ingen ska behöva utsättas för tobaksrök mot sin vilja.
 
Alla idrottare har ansvar att känna till och följa dopingreglerna. Nu lanserar Svensk Antidoping en webbaserad utbildning som hjälper idrottare på alla nivåer att få koll på det viktigaste.
 

 Tingsryds Rid&Körklubb

Mårslycke 21

362 91 Tingsryd

Kansli 0477-10480

This is a mailto link

Ridskolan 0477-318 40

This is a mailto link


 f_logo

Våra Sponsorer

borjes tingsryd

 

V-Plast_

hastak nya log


Swedbank

 

nelsongarden_green

Logo Ronneby Maskinaffär

Edbergs-Transport-logo

 

Korpalycke logga

LBC logga

logo rolf eriksson

 

 

linderLogo1

Logga JGALogga JGA

Logga JGAlogga kommunen

holtab

BJS-logga-nummer (2)

Liljegrens logga med nr

 

agria_djurforsakring_200

autoverkstaden-logoautoverkstaden-logo

Logga JGA

 

Carlqvist Bil AB

G.Gustavssons åkeri i Vislanda

Karlssons Hovvård

Mojes Hovslageri

Orraryds Gård

Horserail Scandinavia AB

RW Försäljning

 

 

Postadress:
Tingsryds Rid O KK - Ridsport
Mårslycke 21
36291 Tingsryd

Kontakt:
Tel: 0477-10480, +4672-5578899
Fax: 0477-55131
E-post: This is a mailto link

Se all info